lélekzuhany (1), klímaváltozás (1), karácsony (2), fesztivál (16), cinema city (12), tánc (3), rendőrség (2), Ady (1), Flashmob (1), Toriki (1), Fehércsíkokapályakörül (2), PR (4), lövészet (1), gasztronómia (7), kiállítás (7), könyv (3), világnap (1), zene (7), Intersport (4), digitális (5)

Kupacsatákra fel!

2024-08-21 A fiatal Cristiano Ronaldónak pittyent a Nokiája, végre megjött a fizetés. Ma biztosan decivel kéri majd a portorikót a presszókávé mellé, és Kőbányai helyett Dreherrel öblíti le a rántott sajtot ebédidőben.

Este meg irány a kocsma, száz százalék, hogy végigissza a felső sort a pult fölött. Talán fizet egy-két kört a haveroknak is, de az biztos, hogy most elmegy cigit venni, mert a hóvége felé már folyton le kellett húznia a csapattársait. Ja, és végre gépezhet is, ha kipörög a gyümölcs, akkor meg egész este ő fizet majd mindenkinek.

Tesz egy mikszet is, ez a szokása már élete végéig el fogja kísérni. Sajnos megint meccseket halasztottak a kedvenc bajnokságában, mert fura eset áll fenn: három magyar csapat is érdekelt még augusztus végén a nemzetközi kupákban. Mindegy, három mérkőzést azért lejátszanak így is: a lilákat és a Diósgyőrt megteszi hazaira a Loki és a Kecskemét rovására, van benne kockázat, de csak így érdemes élni. A nyíregyiekben nem bízik, az sima kettes Videoton.
A kupacsapatokat sem hagyja ki a szelvényen, ha már így alakult.
A IX. Légió lezúzza a bosnyákokat vagy montenegróiakat, tökmindegy, a Csút mélytorkozik Firenzében - ő is rühelli az "akadémiát", mint minden normális futballszerető ember. A Paks? Azt sose lehet tudni, Bognár Gyuri igazi boszorkánymester, de a csehek nagy falat lesznek Mladá Boleslavban, meg ha Tolnában beütne az európai kupaősz, akkor lehet, hogy jövőre már a Tatabánya meg a Csákvár lenne az ellenfél a kettőben. Így az is hazai.
De mindezek előtt még elmegy fodrászhoz és körmöshöz, egy igazi férfi ugyanis ad magára, főleg fizetésnap.
/a történet egy alternatív univerzumban játszódik, a multiverzum egy különös, ámbár boldog szegletében, idő és tér általunk ismert törvényeit figyelmen kívül hagyva, de itt ba***djak meg, ha nem igaz/